Tuin Onderhoud

1

Tuin Onderhoud

Geen groene vingers of minder tijd? In overleg kan ik een onderhoudsplan maken voor uw tuin. Hierbij kunt u denken aan eenmalig onderhoud, of een periodiek onderhoudscontract zodat u altijd kunt genieten van een nette opgeruimde tuin.

Onderhoudscontracten

Een onderhoudscontract is een goede mogelijkheid wanneer u weinig omkijken wilt hebben aan uw tuin. Het afspreken van de juiste frequentie is van belang om het hele jaar rond een nette en verzorgde tuin te hebben. In een offerte kan ik voor u een begroting maken voor een jaarrond onderhoud in of exclusief het inplanten van uw borders of het vullen van potten met perkgoed voor de aankleding van uw terras.

2
3

Snoeiwerkzaamheden

Het snoeien van heesters en planten is belangrijk om de tuin een verzorgd karakter te geven. Kunt u door de bomen het bos niet meer zien dan wordt het tijd voor een goede snoeibeurt. Iedere struik is weer anders en moet op de juiste tijd en manier gesnoeid worden. Door jaren lange ervaring kan ik voor uw tuin een vakkundige snoeibeurt verzorgen.

Gazon

Ook een grasveld heeft onderhoud nodig. In het vroege voorjaar is het raadzaam om het gras te verticuteren. Met een verticuteermachine haal je 70 % van het in de winter ontstane mos eruit. Daarna mesten en bijzaaien en na een paar weken zal het gazon weer mooi groen worden en flink gaan groeien. Een voorjaarsbeurt kan ik voor uw gazon verzorgen. Het is ook mogelijk om een kort of jaarrond maaicontract af te sluiten. Handig voor periodes dat u op vakantie bent of er het hele groeiseizoen geen omkijken naar heeft.

4