Aanleg & Onderhoud

Aanleg & Onderhoud

Als Allround hovenier verzorg ik de volledige realisatie van uw wensen. Dit kan aan de hand van een gezamenlijk gemaakt ontwerp, maar ook de ontwerpen van externe tuinarchitecten kunnen door mij uitgevoerd worden. Ik verzorg de aanleg van grondwerk tot het aanplanten van de tuin en het plaatsen van schuttingen, veranda’s of hekwerken. U heeft tijdens het aanleg proces één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Tuin Onderhoud

Geen groene vingers of minder tijd? In overleg kan ik een onderhoudsplan maken voor uw tuin. Hierbij kunt u denken aan eenmalig onderhoud, of een periodiek onderhoudscontract zodat u altijd kunt genieten van een nette opgeruimde tuin.

Gazon Onderhoud

Ook een grasveld heeft onderhoud nodig. In het vroege voorjaar is het raadzaam om het gras te verticuteren. Met een verticuteermachine haal je 70 % van het in de winter ontstane mos eruit. Daarna mesten en bijzaaien en na een paar weken zal het gazon weer mooi groen worden en flink gaan groeien. Een voorjaarsbeurt kan ik voor uw gazon verzorgen. Het is ook mogelijk om een kort of jaarrond maaicontract af te sluiten. Handig voor periodes dat u op vakantie bent of er het hele groeiseizoen geen omkijken naar heeft.

Onderhoudscontracten

Een onderhoudscontract is een goede mogelijkheid wanneer u weinig omkijken wilt hebben aan uw tuin. Het afspreken van de juiste frequentie is van belang om het hele jaar rond een nette en verzorgde tuin te hebben. In een offerte kan ik voor u een begroting maken voor een jaarrond onderhoud in of exclusief het inplanten van uw borders of het vullen van potten met perkgoed voor de aankleding van uw terras.

Neem nu contact op

Afspraak maken?